Catering voor uw feest of bedrijfsevenement

Originele Catering met bijzondere smaken

Dagverse producten en ingrediënten, een wisselend assortiment, vakkundig en vriendelijk personeel zijn vaste onderdelen van onze catering-activiteiten. Uw ideeën of speciale wensen kunnen hierin een belangrijke plaats innemen. Door onze vakkundigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, gastvrijheid en creativiteit onderscheiden wij ons van de gewone cateraar.

't Drummerke levert zowel catering aan bedrijven als ook de particulier. Indien gewenst kunt u gebruik maken van catering inclusief bedienend personeel. Of stelt u zich een tuin barbeque voor, met een kok op uw eigen locatie. Ook leveren wij al het bijbehorende servies en bestek.

wij werken samen Actio verhuur boxmeer om uw feest zo compleet mogelijk maken.

Catering is mogelijk v.a. 15 personen

't Drummerke verzorgt uw catering vanaf 15 personen, tenzij anders aangegeven. Wij hopen dat onze samengestelde broodjes, schotels, koude en warme buffetten of oer-hollandse stamppotbuffetten naar uw wens zijn. Mocht u andere wensen hebben dan maken wij graag met u een afspraak om onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken.

Het bestellen van een catering behoort te gebeuren minimaal één week voor de betreffende datum. Voor de actuele prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier of maak een afspraak via 0485-576551/06-22970952

Download u gerust onze brochure:

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. UVH