Onze menukaart is die van een restaurant

"Werp een blik op onze menukaart"

"Werp een blik op onze menukaart"

Maar liefst vier keer per jaar verrast 't Drummerke u met een nieuwe menukaart. Wij werken met seizoensgebonden verse producten en hechten waarde aan een hoge culinaire kwaliteit. Er is een ruime keuze aan vlees- en/of visgerechten en voor de vegetariër en de kleine gast zijn er specifieke gerechten te kiezen. Bekijk hier onze: MENUKAART Lees meer »

"verrassingsmenu"

"verrassingsmenu"

Eetcafé 't Drummerke voorziet zijn gast van een speciaal verrassingsmenu. Zeker Voor de grotere groepen die eetcafé 't Drummerke bezoeken, is het verrassingsmenu een aanrader. laat u eens verrassen door onze kok. U heeft hierbij de keuze tussen een 3- of 4-gangen verrassingsmenu en geeft daarbij aan welke keuze uw voorkeur behoeft. uw keuze kan zijn vlees, vis, vegetarisch... Lees meer »

Pop up bistro grill

Pop up bistro grill

Pop up bistro grill is ons nieuwe concept waarvan u gebruik kunt maken op vrijdag, zaterdag en zondag. Een heerlijk Argentijns wijntje of één van de andere wijnen van onze wijnkaart, een bucket met Corona, Desperados en/of Bud bier gaan gepaard met een heerlijk stukje vlees of vis van de Green Egg houtskool grill. Lees meer »

Onze zaal, uw LOCATIE voor elke GELEGENHEID

Onze zaal, uw LOCATIE voor elke GELEGENHEID

"Zakelijke locatie?...vergader arrangementen" Op afspraak bieden wij ondernemers de mogelijkheid bij ons gebruik te maken van een vergader arrangement. de zaal van 't Drummerke biedt u een praktische vergader ruimte, voorzien van wifi, microfoon, beamer, flip-over en schrijfwaren. wij verzorgen tevens uw lunch en diner naar uw wensen. "VERGADERARRANGEMENTEN" Wij bieden u als... Lees meer »