Onze menukaart is die van een restaurant

"Werp een blik op onze menukaart"

"Werp een blik op onze menukaart"

Maar liefst vier keer per jaar verrast 't Drummerke u met een nieuwe uitgebreide menukaart. Wij werken met seizoensgebonden verse producten en hechten waarde aan een hoge culinaire kwaliteit. Er is een ruime keuze aan vlees- en/of visgerechten en voor de vegetariër en de kleine gast zijn er specifieke gerechten te kiezen. Bekijk hier onze: MENUKAART Lunchkaart (zaterdag, zondag... Lees meer »

"verrassingsmenu"

"verrassingsmenu"

Eetcafé 't Drummerke voorziet zijn gast van een speciaal verrassingsmenu. Zeker Voor de grotere groepen die eetcafé 't Drummerke bezoeken, is het verrassingsmenu een aanrader. laat u eens verrassen door onze kok. U heeft hierbij de keuze tussen een 3- of 4-gangen verrassingsmenu en geeft daarbij aan welke keuze uw voorkeur behoeft. uw keuze kan zijn vlees, vis, vegetarisch... Lees meer »

"VAKANTIE WEEKMENU's"

"VAKANTIE WEEKMENU's"

DE SCHOOLVAKANTIES GAAN IN VANAF VRIJDAGMIDDAG 10 JULI. DOOR CORONA ZIJN VEEL MENSEN ONZEKER OM NAAR HET BUITENLAND TE GAAN. DAAROM GAAN WIJ 6 WEKEN LANG EEN CULINAIRE REIS MAKEN DOOR VERSCHILLENDE LANDEN. IEDERE WEEK KOMT ER EEN ANDER LAND AAN BOD. BIJ DAT LAND MAKEN WIJ EEN 3-GANGEN MENU WAAR U, NAAST ONZE HUIDIGE MENUKAART, GEBRUIK VAN KUNT MAKEN. NAAR WELKE LANDEN GAAN... Lees meer »

Onze zaal, uw LOCATIE voor elke GELEGENHEID

Onze zaal, uw LOCATIE voor elke GELEGENHEID

"Zakelijke locatie?...vergader arrangementen" Op afspraak bieden wij ondernemers de mogelijkheid bij ons gebruik te maken van een vergader arrangement. de zaal van 't Drummerke biedt u een praktische vergader ruimte, voorzien van wifi, microfoon, beamer, flip-over en schrijfwaren. wij verzorgen tevens uw lunch en diner naar uw wensen. "VERGADERARRANGEMENTEN" Wij bieden u als... Lees meer »