welkom in ons Restaurant

Prettig om u te mogen verwelkomen op onze site. Wij hopen dat wij via deze website ons bedrijf op de juiste manier aan u presenteren. Voor meer informatie of een offerteaanvraag, mag u ten alle tijden naar ons e-mailen.

Het begin

Bar-t-drummerke-vroeger

Het eerste biertje wordt getapt

Eef-mooij-tapt-eerste-biertjeOnze huidige chefkok Eef Mooij, tapt in 1986 als 7-jarig jongetje het eerste biertje, waarmee café 't Drummerke officieel wordt geopend

verbouwing café 't drummerke

Het café breidt zich in 1994 uit door een zaaltje aan te bouwen en het interieur een frisse opknapbeurt te geven.

Verbouwing Keuken

Om plaats te maken voor een professionele keuken om gasten te kunnen voorzien van catering, vind er anno 2000 een verbouwing plaats.

Van café naar eetcafé

Na het besluit van eef om in 't drummerke te blijven werken en om meer gebruik te maken van de professionele keuken wordt er in het café in het jaar 2001 een verhoging gemaakt waarop 24 zitplaatsen worden gecreëerd. Hier kunnen mensen genieten van één van de gerechten van de menukaart.

Eetcafé of toch restaurant?

In het jaar 2003 wordt er besloten om meer met eten bezig te zijn. er zijn nog enkele stamgasten die komen genieten van een pilsje of een potje biljart of darts, maar het blijkt dat het eten bij 't drummerke steeds meer in trek is. Er komen steeds meer tafels bij om de aan de vraag van de gast te kunnen voldoen. Een jaar later is het meer een restaurant dan een café. De menukaart wordt steeds uitgebreider en de uitstraling van de zaak verandert in een waar restaurant.

Personeel

Vanaf 2005 ontkomt 't drummerke er niet meer aan om personeel in dienst te nemen.

Bruiloft chefkok en vof-eigenaar Eef mooij

bruiloft-drummerke

Op 12 juni 2009 trouwt Eef met Lilian, die tevens al enkele jaren in het bedrijf te vinden is, zowel in de bediening als in de keuken.

25-jarig jubileum

Februari 2011 vieren we ons 25-jarig jubileum met een jubileum menu voor de gasten gedurende de maand februari. Jan en mary Hendriks worden, door de kinderen, in het zonnetje gezet voor alle mooie jaren die zij er al op hebben zitten middels een etentje met de hele familie.

Uitbreiden met een Zaal

In juni 2011 vieren wij met een feestelijke opening DOOR EMILE ROEMER, VASTE GAST VAN ONS RESTAURANT, de aanbouw van een nieuwe zaal EN UITGEBREIDE KEUKEN. Deze ruimte biedt gasten de mogelijkheid om kleine en grote groepen te ontvangen op onze locatie tot 250 personen.

Afscheid nemen van Jan

januari 2012 besluit Jan Hendriks zich terug te trekken als gastheer van het restaurant. hij zal altijd klaar staan voor diverse hand en span diensten zoals bijvoorbeeld het rijden van een catering. ook zal hij zich tot en met april nog bezig houden met de administratie.

Overdracht

in mei 2012 draagt jan hendriks de zaak volledig over aan eef en lilian mooij. hij zal op de achtergrond mee blijven helpen daar waar nodig.

Een opvolger?

2 februari 2012 wordt zoon Brent geboren. wordt hij de opvolger van zijn vader? of zal het Raff, geboren op 25 december 2013 (hoe kun je het uitkienen op één van de drukste dagen in de horeca), de potentiële opvolger zijn?

Opknapbeurt

In maart 2014 besluiten Eef en Lilian het restaurant een beetje op te knappen met nieuwe frisse kleuren en behang. wat ons betreft is de metamorfose geslaagd!

Vernieuwen

In het jaar 2024 besluiten Eef en Lilian wederom het restaurant iets op te frissen en komen er nieuwe meubels in het restaurant. Daarnaast worden de muren weer voorzien van een witte tex en verdwijnen de rode details uit 't Drummerke.