Referenties waar wij trots op zijn

Vanavond heerlijk gegeten in het restaurant. Het verrassingsmenu, vlees en vis, helemaal top. Goede gezellige uitstraling en sfeer! Bediening zeer vriendelijk en helemaal druk om het de gasten aan niets te laten ontbreken. Lekker wijntje en biertje ! Kortom een aanrader !!

 

Totaal 9,5  |  George via eet.nu (28 maart 2014)Met vrienden gegeten. Prettige ontvangst, mooi gedekte tafels in een sfeervolle ruimte. Goede gastvrouw, die ons bediende zoals het hoort. We bestelden twee maal een driegangenverrassingsmenu en twee maal een viergangenverrassingsmenu. Helemaal niets op aan te merken. Een goed glas bier en lekkere rode wijn en kop koffie (suiker, zoetstof en melk erbij): kortom AF We komen graag terug. Zeker geen eetcafe , meer dan dat. We hebben genoten van de ambiance en de verzorging.

 

Totaal 9,2  |  P.Bartlema via eet.nu (8 augustus 2013)Reservering per mail werd - met excuses voor de late reactie - de volgende dag bevestigd. De tafel was bij aankomst ook al gedekt en gedecoreerd. De menukaart biedt zowel voor kinderen als voor volwassenen genoeg keuze uit vis/vlees/vegetarisch met voorgerechten en toetjes. Prima is dat je ook dingen vindt, die je ergens anders niet zo snel zult zien (bijv.: geconfijte witlof). Prijs/kwaliteit stond in een prima verhouding tot elkaar. Wanneer we weer eens in de buurt zijn ... komen we graag nog eens langs!

 

Totaal 9  |  Max via eet.nu (16 juli 2013)Heel goed restaurant met een kaart die regelmatig wisselt. Originele gerechten die erg lekker zijn. Het restaurant is sfeervol en de bediening is erg vriendelijk. Een van de betere restaurants in de wijde omtrek van Boxmeer.

 

Totaal 8,6  |  Evi jansen via eet.nu (28 november 2010)