Uw bruiloft, een mooi verzorgde dag

Uw bruiloft, een mooi verzorgde dag

Onze zaal en restaurant verleent zich uitstekend als locatie voor uw bruidsdiner met uw naaste geliefden, bruiloft- / trouwfeest en uiteraard ook voor uw zilveren, gouden of platina bruiloft. Er is ruimte beschikbaar tot 250 gasten. Trouwt u op uw eigen locatie, bijvoorbeeld in uw tuin, dan kunt u ons benaderen voor uitgebreide cateringmogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden... Lees meer »

Onze zaal, uw LOCATIE voor elke GELEGENHEID

Onze zaal, uw LOCATIE voor elke GELEGENHEID

"Zakelijke locatie?...vergader arrangementen" Op afspraak bieden wij ondernemers de mogelijkheid bij ons gebruik te maken van een vergader arrangement. De zaal van 't Drummerke biedt u een praktische vergader ruimte, voorzien van wifi, televiescherm met smartview functie en schrijfwaren. Wij verzorgen tevens uw lunch en diner naar uw wensen. "VERGADERARRANGEMENTEN" Wij bieden... Lees meer »

Workshops en verenigingen

Workshops en verenigingen

Bent u op zoek naar een locatie voor het geven van een workshop, bijvoorbeeld bloemschikken of sieraden maken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in onze zaal in combinatie met een drankje en/of hapje. Heeft uw vereniging een ruimte nodig voor een activiteit of jaarvergadering? Kom gerust eens kijken en informeren naar de mogelijkheden. Lees meer »

Koffietafels

Koffietafels

Voor tijdens vergaderingen, bedrijfspresentaties, bijeenkomsten of voor na een begrafenis of crematie bieden wij u de mogelijkheid voor een koffietafel. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan broodjes, beleg en soepen, en vullen de koffietafel geheel naar uw wensen in. De koffietafels kunnen zowel op keurig ingedekte tafels als op schalen of in buffetvorm worden gepresenteerd. Lees meer »